14:33 30.10.2014

Голова Apple Тім Кук зізнався в тому, що він гей

1 хв читати
Голова Apple Тім Кук зізнався в тому, що він гей

Головний виконавчий директор Apple Inc. Тім Кук оголосив про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію в статті, що вийшла в журналі Businessweek.

"Досі я публічно не зізнавався у своїй орієнтації. Тепер же я хочу внести ясність: я пишаюся тим, що я гей, і вважаю це одним з найбільших подарунків від Господа", - написав він.

"Протягом усієї своєї кар'єри я намагався зберегти певний рівень приватності в тому, що стосується мого особистого життя. При цьому протягом багатьох років я не приховую своєї орієнтації, і мої колеги в Apple знають, що я гей, і це ніяк не позначається на їхньому ставленні до мене", - зазначив він.

"Я не вважаю себе активістом. Але якщо новина про те, що CEO Apple є геєм, допоможе комусь прийняти себе таким, який він є, або надихне людей на боротьбу за рівні права, це стане рівноцінним обміном на таємницю мого приватного життя", - йдеться в статті.

Чутки про нетрадиційну орієнтацію голови Apple ходили давно. Американський журнал Out Magazine протягом трьох попередніх років називав його найбільш впливовим представником сексуальних меншин у США. У червні поточного року Т. Кук очолив гей-парад співробітників Apple.

Під час попередніх торгів у четвер акції компанії подешевшали на 0,73%.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА