17:28 19.11.2014

У столиці увічнять пам'ять героїв Небесної Сотні і воїнів, загиблих у зоні АТО

1 хв читати
У столиці увічнять пам'ять героїв Небесної Сотні і воїнів, загиблих у зоні АТО

У Києві встановлять меморіальні дошки героям Небесної Сотні, а також загиблим у зоні антитерористичної операції на сході України та іншим видатним українцям.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

За зверненням Голосіївської райдержадміністрації, на будівлі на вул. Червоноармійській, 114 буде встановлено меморіальну дошку на честь героя Небесної Сотні Андрія Черненка. На будівлі Національної парламентської бібліотеки України на вул. Грушевського, 1 встановлять меморіальну дошку на честь героя Небесної Сотні Сергія Нігояна. На фасаді середньої школи №90 з'явиться меморіальна дошка на честь героя Небесної Сотні Сергія Шаповала - відповідне звернення надійшло від Печерської райдержадміністрації.

Відповідно до звернення Деснянської райдержадміністрації, на будівлі школи №275 на просп. Маяковського, 3-Г встановлять меморіальну дошку на честь загиблого в зоні АТО Володимира Кравчука.

Меморіальну дошку розмістять також на будинку на вул. Інститутській, 20/8 на честь міністра охорони здоров'я Юрія Спіженка.

Українська нафтогазова академія подбала про встановлення меморіальної дошки на честь поета і державного діяча Михайла Ковалка.

Меморіальна дошка на честь воїна-інтернаціоналіста Олександра Новікова, буде встановлена у фойє спеціалізованої школи №127.

Витрати, пов'язані з виготовленням та встановленням меморіальних дощок, будуть профінансовані за позабюджетні кошти, залучені у встановленому порядку, наголошується в повідомленні прес-служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА