12:19 21.11.2014

НБУ зарахував VAB Банк до категорії неплатоспроможних

1 хв читати
НБУ зарахував VAB Банк до категорії неплатоспроможних

Національний банк України (НБУ) зарахував Віейбі Банк (VAB Банк, Київ) до категорії неплатоспроможних, повідомляється в прес-релізі НБУ.

"20 листопада 2014 року правління НБУ... ухвалило постанову №733 про зарахування ПАТ "Всеукраїнський Акціонерний Банк" до категорії неплатоспроможних. Згідно із законодавством Фондом гарантування вкладів фізичних осіб 21 листопада 2014 року в зазначеному банку введено тимчасову адміністрацію", - зазначається в прес-релізі.

Як повідомлялося, раніше головний бенефіціар Віейбі Банку (VAB Банк, Київ) Олег Бахматюк заявляв, що має намір залучити інвестиційно-кредитні кошти з міжнародних ринків для підтримки установи у сумі 2,5-3 млрд грн, а також розраховував на участь уряду в докапіталізації кредитно-фінансової установи.

Акціонери VAB Банку на загальних зборах 17 листопада планували розглянути питання про збільшення статутного капіталу в 2,7 рази, або на 7 млрд грн, - 11,049 млрд грн шляхом додаткового випуску акцій.

VAB Банк на початку жовтня прострочив виплату $2 млн процентного доходу за єврооблігаціями у зв'язку з посиленням валютного регулювання в Україні. Водночас банк зобов'язався вирішити це питання найближчим часом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА