16:26 12.12.2014

Медіагрупа "Україна" може придбати телеканал "Ескулап-ТВ"

1 хв читати
Медіагрупа "Україна" може придбати телеканал "Ескулап-ТВ"

Медіагрупа "Україна" (МГУ), що входить до холдинг СКМ, може придбати ТОВ "Аспера 2011" - мовника телеканалу "Ескулап-ТВ" (Київ), одного з 28 загальнонаціональних цифрових телеканалів України.

Як йдеться в матеріалах антимонопольного відомства Сербії, ТОВ "Медіа Група Україна" має намір придбати 99% "Асперы", а ще одна підконтрольна СКМ компанія - 1%.

У документах наголошується, що здобув право на загальнонаціональне цифрове мовлення "Ескулап ТБ" з моменту створення працює в тестовому режимі, зосереджуючись на інформації про проблеми в галузі медицини та охорони здоров'я, а також пропаганди здорового способу життя.

Згідно з даними держреєстру, 100% зареєстрованого в 2011 році "Аспера 2011" належить ТОВ Топфильм медіа" (Київ), єдиним власником якого є керівник "Асперы" Ірина Кропива, тоді як раніше мовник належав Вікторії Глухівської.

Статутний капітал "Аспера 2011" - 0,5 млн грн. Чистий збиток компанії в 2013 році виріс на 13,7% - до 18,57 млн грн, тоді як чистий дохід був відсутній.

ТОВ "Медіа Група Україна" - медіа-холдинг, який об'єднує національний телеканал "Україна", телеканал "НЛО TV", тематичні канали "Футбол 1" і "Футбол 2", "Регіональну Медіа Групу" (канали "Донбас", "34 канал", "Сигма", "ТВ-Сфера"), сейлз-хаус "Медіапартнерство", компанію "Діджитал Скрінз" (oll.tv), продакшн-компанії "Теле Про" і холдинг "Сьогодні Мультимедіа". Власником медіа-холдингу є АТ "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА