12:11 20.12.2014

У 2015 році міжнародна група з розслідування аварії малазійського "Боїнга" зосередиться на визначенні точної причини авіакатастрофи - СБУ

2 хв читати
У 2015 році міжнародна група з розслідування аварії малазійського "Боїнга" зосередиться на визначенні точної причини авіакатастрофи - СБУ

Міжнародна група експертів з розслідування причин аварії малазійського "Боїнга" в Донецькій області зосередиться на визначенні точної причини авіакатастрофи, повідомляється на сайті СБУ в суботу.

"Начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк розповів, що наприкінці року голландська сторона оприлюднить узгоджений з усіма сторонами звіт про перебіг розслідування обставин трагедії... у зверненні прокурора Нідерландів Фреда Вестербеке до родичів загиблих зазначається, що слідство зосередилося на визначенні точної причини авіакатастрофи і встановленні осіб, відповідальних за неї", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що слідував рейсом МН17 Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), розбився на сході України 17 липня. На його борту було 298 людей, всі вони загинули. З них - 196 підданих Нідерландів, а також 44 громадянина Малайзії, серед яких 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії. Серед жертв також громадяни Індонезії, Німеччини, Бельгії, Філіппін, піддані Великої Британії, Канади та Нової Зеландії.

Згідно з попереднім звітом розслідування катастрофи Ради безпеки Нідерландів, літак був технічно справний і розпався в повітрі внаслідок попадання в його корпус ззовні великої кількості об'єктів.

У листопаді міністр юстиції Австралії Майкл Кінан (Michael Keenan) повідомив, що країни-члени спільної групи (Нідерланди, Україна, Австралія, Бельгія, Малайзія та інші міжнародні партнери) розслідування авіакатастрофи малазійського літака "Боїнг" в Донецькій області домовилися продовжити розслідування ще на дев'ять місяців, до серпня 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві відкрили пам'ятний камінь на місці майбутнього меморіалу пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

"Укренерго" попереджає про можливі аварійні відключення споживачів у Харківській і Полтавській областях у неділю

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару в Харкові зросла до шести осіб

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

Ворог атакував Нікополь, постраждав чоловік - голова ОВА

Президент Грузії наклала вето на закон про "іноагентів"

Унаслідок ворожого обстрілу в Чернігівській області постраждав чоловік - голова ОВА

У Херсонській області окупанти скинули вибухівку з дрона, загинув чоловік, поранено жінку - голова ОВА

У Дніпропетровській області громадянин напав на військовослужбовця ТЦК, розпочато кримінальне провадження - Сухопутні війська ЗСУ

Ситуація на фронті залишається напруженою, від початку доби зафіксовано 66 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА