13:57 23.12.2014

Триває службова перевірка обставин травмування генерал-майора Климчука - спікер АТО

2 хв читати
Триває службова перевірка обставин травмування генерал-майора Климчука - спікер АТО

Генерал-майор Національної гвардії України Микола Климчук дістав травму голови, виконуючи службові обов'язки, триває перевірка обставин того, що сталося, повідомив спікер АТО Андрій Лисенко.

"Командування Національно гвардії України категорично спростовує інформацію, яку вчора поширили деякі ЗМІ, про важке поранення генерала Нацгвардії в Маріуполі. Насправді цей генерал дістав травму голови під час виконання службових обов'язків у секторі "М", - заявив А.Лисенко у вівторок на брифінгу в Києві.

При цьому спікер АТО підкреслив: "Нині він (генерал) під наглядом лікарів, триває службова перевірка обставин цієї події".

Як повідомлялося, стан здоров'я генерал-майора МВС Миколи Климчука після проведеної нейрохірургами операції в Дніпропетровській обласній лікарні ім. І.Мечникова стабільно важкий.

Як стало відомо агентству із достовірного медичного джерела, перша операція з видалення гострої епідуральної гематоми була проведена в Маріуполі, потім М.Климчука перевели в Дніпропетровськ, де в понеділок йому зробили повторну операцію, встановили датчики внутрішньочерепного тиску.

Співрозмовник агентства також повідомив, що 21 грудня під час вантаження в аеропорту Маріуполя М.Климчук випав з літака з висоти 4,5 метри.

Прес-служба Національної гвардії, спростовувавши інформацію ряду ЗМІ про те, що генерал Нацгвардії нібито дістав травми в результаті ДТП поблизу Маріуполя, повідомляє: "Під час виконання службових обов'язків в секторі "М" генерал Нацгвардії "К" отримав травму голови. В результаті надана перша медична допомога, після чого його доправили до лікарні ім.Мечникова Дніпропетровська для стаціонарного лікування".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА