10:23 26.12.2014

Підтвердження щодо проведення чергової зустрічі контактної групи в Мінську поки що немає

1 хв читати
Підтвердження щодо проведення чергової зустрічі контактної групи в Мінську поки що немає

Станом на 10 годину ранку п'ятниці немає офіційного підтвердження проведення чергової зустрічі тристоронньої контактної групи в Мінську 26 грудня.

Як стало відомої агентству "Інтерфакс-Україна" з власних джерел, на цей момент імовірність переговорів мінімальна, оскільки представники так званих "ДНР" і "ЛНР" так і не виконали раніше досягнутих домовленостей щодо звільнення заручників.

Зокрема, за словами співрозмовника агентства, на попередній зустрічі 24 грудня сторони обговорювали як одне з основних питань швидке звільнення всіх заручників, мова йшла про здійснення обміну до наступного засідання, попередньо запланованого на 26 грудня.

У четвер Служба безпеки України підтвердила попередню домовленість про обмін 225 полонених бойовиків на 150 українських військовослужбовців. Однак до ранку п'ятниці обміну так і не відбулося.

У Міністерстві закордонних справ Білорусі, посольстві України в Мінську і в російському посольстві в Києві утрималися від коментарів з приводу того, чи готується зустріч тристоронньої контактної групи. А представники самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" раніше заявили, що виконали всі підготовчі процедури до чергового раунду переговорів в Мінську, але запрошення на цю зустріч так і не отримали.

Попереднє засідання тристоронньої контактної групи в Мінську відбулося 24 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА