13:36 10.01.2015

Жителі окупованих територій Донбасу дедалі частіше виявляють невдоволення діяльністю НЗФ

1 хв читати
Жителі окупованих територій Донбасу дедалі частіше виявляють невдоволення діяльністю НЗФ

Жителі підконтрольних бойовикам територій на сході України дедалі більше страждають від діяльності незаконних збройних формувань, повідомив спікер АТО Андрій Лисенко.

На брифінгу в суботу він повідомив, що в Донецькій області внаслідок обстрілу терористів знеструмлено 20 населених пунктів, частково знеструмлені міста Авдіївка, Донецьк і Горлівка. Також у Луганській області пошкоджено підвідний газопровід, внаслідок чого без газопостачання залишилися смт Чорнухіне (Попаснянський р-н), села Трьохізбенка, Кряківка і Сокільники (Новоайдарський р-н).

"Рівень підтримки терористів серед місцевого населення продовжує знижуватися. Незважаючи на постійні спроби бойовиків мобілізувати чоловіків на окупованих територіях, бажаючих займатися терористичною діяльністю і ризикувати власним життям для збагачення лідерів бандитів все менше. У таборах підготовки бандитів для терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" відчувається гостра нестача людей, які хотіли б піти воювати проти боєздатної української армії", - констатував А. Лисенко.

Він також повідомив, що за даними розвідки, протягом грудня-січня вживаються активні агітаційні заходи серед членів проросійських військово-патріотичних організацій, що діють на території АР Крим. Однак особливого результату, за його словами, вони не дають.

Крім того, як зазначив А. Лисенко, жителі Луганської області продовжують висловлювати своє невдоволення діями незаконних збройних формувань. Так, 9 січня вчителі навчальних закладів міст Антрацит і Алчевськ масово не вийшли на роботу через відсутність заробітної плати з жовтня 2014 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА