15:12 12.01.2015

Заступник голови Рівненської ОДА попався на хабарі - СБУ

1 хв читати
Заступник голови Рівненської ОДА попався на хабарі - СБУ

Заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації викрито у хабарництві, його затримано, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

"Служба безпеки спільно з Генеральною прокуратурою України припинила протиправну діяльність заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації. Викритий корупційний механізм передбачав отримання цим високопоставленим чиновником протягом певного часу неправомірної вигоди від місцевих перевізників. Гроші були потрібні за надання переваг у конкурсах з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах", - написав він на сторінці в Facebook.

За інформацією М. Лубківського, 11 січня заступник голови ОДА був затриманий під час отримання чергової неправомірної вигоди у розмірі $8 тис.

Слідчі Управління СБУ в Рівненській області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди у значному розмірі, скоєне службовою особою, що займає відповідальне становище). Чиновника затримали слідчі в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА