16:35 15.01.2015

"МТС Україна" повернула Крим на карту країни на своєму сайті

1 хв читати
"МТС Україна" повернула Крим на карту країни на своєму сайті

Мобільний оператор ПрАТ "МТС Україна" усунув помилку у відображенні іконки у вигляді карти України на своєму веб-сайті, повернувши до неї територію Криму, пославшись на помилку контрагента.

"Некоректне відображення позначки карти України на сайті "МТС Україна" відбулося через помилку агентства Aiken, яке підтримує сайт. Помилку оперативно усунено. Агентство понесе відповідальність", - йдеться в повідомленні оператора в мережі Facebook.

Раніше стало відомо, що на головній сторінці веб-сайта оператора іконка "Зв'язок на сході" у вигляді карти України була відображена без території Криму.

В агентстві Aiken агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили зазначену помилку, зауваживши, що там ніхто не визнає анексії Криму і співробітники є патріотами країни.

"Драфт іконки покриття був автоматично і помилково вивантажений без письмового затвердження з клієнтом, згодом помилку було виправлено вручну протягом п'яти хвилин після звернення клієнта. Стосовно відповідальності - це питання договору, прикро, що так сталося. Aiken та вся команда вибачається перед інтернет-спільнотою", - зазначили в агентстві.

"МТС Україна" є одним із провідних операторів мобільного зв'язку в Україні.

Основним акціонером оператора згідно з даними НКЦПФР на третій квартал 2014 року було ВАТ "Мобільні Телесистеми" (99%, Москва, РФ; один із найбільших операторів мобільного зв'язку у Східній та Центральній Європі).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА