11:21 17.01.2015

Товари до гіпермаркет ів "Епіцентр" у Луганській та Донецькій областях не поста чають, реалізують ся залишки товару

2 хв читати
Товари до гіпермаркет ів "Епіцентр" у Луганській та Донецькій областях не поста чають, реалізують ся залишки товару

ТОВ "Епіцентр", що входить до групи компаній "Епіцентр" (обоє - Київ) і розвиває в Україні мережу однойменних будівельних гіпермаркетів у форматі DIY, повідомляє, що товар до гіпермаркет ів на території Луганської і Донецької областей не поста чають, а через гіпермаркети, що працюють у регіоні, реаліз овуються залишк и товару.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Водночас, у Донецькому гіпермаркеті "Епіцентр" інформацію про закриття магазину спростували.

"Ні, ми не закриваємося", - повідомили агентств у "Інтерфакс-Україна".

Крім того, в повідомленні компанії зазначено, що закони й інші нормативно-правові акти, що забороняють здійснення фінансово-господарської діяльності суб'єктами господарювання на окупованій території Донецької і Луганської областей, повноважні органи України не ухвалювали.

"Податки від господарської діяльності гіпермаркетів, що на території Донецької області, сплачуються не в цій області, а за місцем реєстрації юридичної особи ТОВ "Епіцентр К", - зазначено в повідомленні.

У компанії наголосили, що в Криму ТОВ "Епіцентр К" торгової діяльності не здійснює через набуття чинності 27 вересня 2014 року закону України "Про створення вільної економічної зони "Крим" і про особливості економічної діяльності на тимчасово окупованій території України".

С таном на 1 грудня 2014 року з шести гіпермаркетів ТОВ "Епіцентр К" на території Донецької і Луганської областей працювали чотири гіпермаркети (два в Донецьку, по одному в Маріуполі та Горл і вці).

На території Луганської області два гіпермаркети не працюють, один гіпермаркет спалений під час бойових дій, ще один зупинив свою роботу і був розграбований.

Раніше директор ТОВ "Епіцентр К" Петро Михайлишин повідомляв, що, попри воєнні дії, мережа остаточно не припиняла діяльність гіпермаркетів у Донецьку через загроз у їх можливо му розграбуванн ю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА