12:30 19.01.2015

Кількість загиблих унаслідок обстрілу жителів Дебальцевого зросла до трьох людей, поранених - до 12, повідомляють у міліції

1 хв читати
Кількість загиблих унаслідок обстрілу жителів Дебальцевого зросла до трьох людей, поранених - до 12, повідомляють у міліції

Бойовики в понеділок уранці завдали артилерійського удару по центру Дебальцевого, внаслідок чого загинуло троє людей, а також дістали поранень 12 жителів міста, повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

"Сьогодні близько 7:45 бойовики здійснили черговий артобстріл м. Дебальцевого. У центр міста влучило близько 15-20 снарядів. Багато постраждалих людей, є тяжко поранені діти, зруйновані житлові будинки. На місці події працюють співробітники Дебальцівського міськвідділу міліції. Міліціонери розбирають завали, допомагають евакуювати поранених", - зазначено в повідомленні.

Зруйновані та пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки, постраждав будинок культури і будівля залізничного вокзалу. Правоохоронці, розділившись на групи, розбирають завали, витягають людей з-під бетонних плит, поранених доставляють до лікарень міста.

Станом на 10:45 понеділка кількість жертв обстрілів бойовиків у Дебальцевому збільшилася до трьох - батько з сином, 2003 року народження, та 88-річна жінка. Відомо про 12 поранених.

Раніше начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомляв про загибель 12-річного хлопчика та його батька внаслідок потрапляння артснаряда в приватний будинок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА