11:29 26.01.2015

Бойовики продовжують обстріл Попасної та Щастя, загинули дві людини, ще чотири поранені

2 хв читати
Бойовики продовжують обстріл Попасної та Щастя, загинули дві людини, ще чотири поранені

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомляє про загибель двох і поранення ще двох мирних жителів Попасної внаслідок обстрілу райцентру бойовиками з "Градів".

"Стріляли з Первомайська, який окупований козаками так званого Всевеликого війська донського. Найбільше постраждав мікрорайон "Черемушки", територія, прилегла до вагоноремонтного заводу, вулиці Гастелло, Первомайська, Водопровідна. Є прямі влучення снарядів у багатоповерхові будинки, зруйновані й пошкоджені квартири, один зі снарядів влучив у загальноосвітню школу №1", - заявив Г.Москаль, повідомляє його прес-служба.

"На будівлі "Укртелекому" вибуховими хвилями вибило вікна й двері, на низці вулиць через обриви ліній електропередач та пошкоджений газопровід немає ні світла, ні тепла, ні води. На жаль, не обійшлося без жертв серед мирного населення - загинули двоє жителів райцентру, ще двоє поранені", - повідомив голова Луганської ОДА.

Він зазначив, що наслідки останніх руйнувань будуть відомі пізніше, оскільки обстріли в Попасній ще тривають.

Крім того, Г.Москаль повідомив, що бойовики прямими влученнями снарядів серйозно пошкодили два багатоповерхові будинки у м. Щасті, поранені двоє місцевих жителів. "Сьогодні близько 2-ї години ночі реактивні снаряди вкотре пошкодили центральний колектор поблизу лікарні. Місто, в якому з такими труднощами вчора відновили теплопостачання, знову залишається без тепла. Катастрофічно бракує ремонтників, більшість з яких виїхали у безпечне місце", - заявив він.

Голова Луганської ОДА повідомив, що міська влада залучає ремонтників з теплоелектростанції, щоб усунути пошкодження колектора і подати тепло, ТЕС не пошкоджена.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА