16:46 29.01.2015

Голова Держприкордонслужби України перевірив організацію служби прикордонників у зоні АТО

1 хв читати
Голова Держприкордонслужби України перевірив організацію служби прикордонників у зоні АТО

Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко протягом останнього тижня перебував із робочим візитом на ділянці відповідальності східного регіонального управління, повідомляє в четвер прес-служба відомства.

Згідно з інформацією, голова відомства перевірив стан виконання доручень президента України та всебічну готовність прикордонзагонів й окремих підрозділів до виконання поставлених завдань.

"Особливу увагу генерал-лейтенант В.Назаренко звернув на бойову готовність та злагодженість прикордонників, стану забезпечення зброєю та необхідним для несення служби майном, організацію взаємодії з іншими правоохоронними органами", - зазначено в повідомленні.

Особливу увагу, за даними прес-служби, голова відомства приділив підрозділам, чиї позиції постійно зазнають обстрілів із боку терористів.

"Перебуваючи на передовій, генерал-лейтенант В.Назаренко визначив командирам конкретні завдання щодо облаштування контрольних пунктів в'їзду/виїзду, вдосконалення взаємодії з іншими правоохоронними органами, нарощення фортифікаційних споруд для охорони та оборони місць постійної дислокації", - сказано в повідомленні.

Згідно з інформацією, під час візиту голова служби вручив державні та відомчі нагороди прикордонникам, які проявили себе під час проведення АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА