15:48 12.03.2015

Бойовики обстрілюють Широкино з мінометів калібром 120 мм - Міноборони України

1 хв читати
Бойовики обстрілюють Широкино з мінометів калібром 120 мм - Міноборони України

Бойовики обстрілюють населений пункт Широкино (Донецька обл.) з мінометів, повідомляє Міністерство оборони України.

"О 14.51 сьогодні, 12 березня, проросійські незаконні збройні формування знову почали обстріл багатостраждального населеного пункту Широкино. Нехтуючи дотриманням мирних угод, терористи використовують міномети калібру 120 мм. Згідно з Мінським домовленостями, цю смертоносну зброю бойовики давно мали відвести від лінії розмежування на певну відстань", - йдеться в повідомленні військового відомства в четвер.

У Міноборони нагадали, що процес відведення важкого озброєння має відбуватися згідно з "Планом контролю з координації та реалізації комплексу заходів із виконання Мінських угод", підписаних у Спільному центрі з контролю і координації питань про припинення вогню і поетапної стабілізації лінії розмежування сторін. Цей документ був погоджений з особами, які брали участь у підписанні Мінських угод. Згідно з цим планом, озброєння мало належати одночасно обома сторонами конфлікту під наглядом місії ОБСЄ.

"Українська сторона суворо дотримується цих вимог і безперешкодно допускає спостерігачів до місць знаходження відведеного озброєння, чого неможливо домогтися від бойовиків", наголошують у Міністерстві оборони України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА