16:00 15.03.2015

У Чугуєві напали на нардепа від "Блоку Порошенка" Матківського - джерело

2 хв читати

У м. Чугуєві Харківської області в ніч на неділю двоє місцевих жителів напали на народного депутата фракції "Блок Петра Порошенка" Богдана Матківського, стверджує джерело, близьке до правоохоронних органів.

За його словами, Б.Матківський був у Чугуєві проїздом по дорозі до м. Слов'янська Донецької області разом зі колегою по фракції Андрієм Антонищаком. "Вони зупинилися в готелі. Там їм хтось повідомив, що в одному з місцевих клубів нібито торгують наркотиками. Вони поїхали туди, щоб розібратися, і там виник конфлікт із місцевими жителями. Матківський зазнав кількох ударів в обличчя", - розповіло джерело кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна".

Водночас джерело не підтвердило і не спростувало інформацію, поширену в соцмережах про те, що одним із нападників був помічник позафракційного народного депутата, колишнього члена Партії регіонів Дмитра Шенцева.

Як повідомлялося, раніше відділ зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області повідомив про інцидент, що стався близько другої ночі в неділю в Чугуєві, за участі 35-річного народного депутата і помічника іншого нардепа. При цьому ні імені постраждалого, ні нападників, ні їхньої політичної приналежності не повідомлялося.

"Співробітники міліції встановили, що двоє місцевих жителів, 24 та 25 років з хуліганських спонукань спровокували конфлікт із 35-річним депутатом Верховної Ради і завдали йому тілесних ушкоджень... Наразі слідство з'ясувало, що один із затриманих є помічником народного депутата іншої політичної сили", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. Постраждалому призначили судово-медичну експертизу для встановлення ступеня тяжкості завданих травм. Стан його здоров'я задовільний, а життю нічого не загрожує.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА