18:24 15.04.2015

Atlasjet Україна підтверджує плани старту польотів у травні 2015 р.

2 хв читати
Atlasjet Україна підтверджує плани старту польотів у травні 2015 р.

Авіакомпанія "Atlasjet Україна", "дочка" турецької Atlasjet підтверджує плани розпочати польоти в травні 2015 року, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" генеральний директор компанії Сергій Підгородецький.

"Наразі ми подаємо документи для отримання дозволу на виконання чартерних рейсів і плануємо старт перельотів у травні цього року. Також ми чекаємо пропозиції щодо зміни процедури, відповідно до якої польоти компанії на регулярних рейсах стануть можливими", - сказав він.

Як повідомлялося з посиланням на Міністерство інфраструктури України, "Atlasjet Україна" в середу подасть до Державної авіаційної служби України необхідні документи для отримання дозволів на чартерні рейси зі Львова, Києва й Одеси, очікується, що документи будуть відпрацьовані Державіаслужбою максимально оперативно.

"Компанія "Atlasjet Україна" відгукнулася на запрошення Мінінфраструктури: базовим для перевізника стане аеропорт "Львів". Уже на початок літа українська "дочка" турецької Atlasjet почне виконувати міжнародні і внутрішні рейси зі Львова та інших міст України. Окрім регулярних, у планах перевізника - чартерні програми до популярних курортів Туреччини, Чорногорії та Єгипту", - зазначили в прес-службі.

Керівництво компанії вже підтвердило бажання і можливість здійснювати регулярні рейси приблизно за 30 напрямками. Серед них - країни Європи, СНД і Закавказзя, зокрема Італія, Іспанія, Грузія і т. д.

"Atlasjet Україна" створена у вересні 2013 року. Є дочірньою структурою турецької Atlasjet. Її засновники - турецька компанія "Атласджет Гавациліка.С", львівське ТОВ "АІС Груп Україна", фізособа - Сергій Підгородецький.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА