10:50 20.04.2015

За вечір неділі бойовики на Донбасі порушили режим тиші 6 разів - прес-центр АТО

1 хв читати

Із 18-ї години до півночі в неділю активність незаконних збройних формувань уздовж лінії розмежування далі зменшувалася: терористи порушили режим тиші шість разів, повідомляє прес-центр АТО.

"Бандформування чотири рази вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці операції у Facebook у понеділок уранці.

У Донецькій області ворог здійснював обстріли позицій українських військових у районі населених пунктів Авдіївка, Піски, Опитне і Красногорівка.

"По опорних пунктах поблизу Авдіївки противник тричі відкривав вогонь зі 120-міліметрових мінометів і один раз із зенітної установки", - повідомляють у прес-центрі.

Обстрілів із мінометів калібру 120 міліметрів також зазнали наші позиції поблизу населеного пункту Піски.

Крім того, снайпер вів обстріл опорного пункту в районі селища Опитного, а по позиціях у районі міста Красногорівка Мар’їнського району незаконні збройні формування відкривали кулеметний вогонь.

На Луганщині у зазначений період була тиша. Обстрілів населених пунктів не відбулося.

"Водночас на півдні Донецької області українські підрозділи шість разів спостерігали проліт безпілотних літальних апаратів противника в районі населених пунктів Талаківка, Широкине, Орловське і Володарське", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА