13:06 19.05.2015

У Кременчуці озброєний грабіжник поранив трьох людей, зокрема пенсіонера - медики

1 хв читати
У Кременчуці озброєний грабіжник поранив трьох людей, зокрема пенсіонера - медики

У Кременчуці (Полтавська обл.) озброєний грабіжник, що рятувався від переслідування, поранив трьох людей, серед них – пенсіонера, що випадково опинився поруч.

Як повідомив журналістам головний лікар станції швидкої допомоги Ігор Дубницький, 23-річного охоронця "Явір-2000" поранено в пахову область, 39-річний співробітник Державної служби охорони зазнав важкого поранення в праве стегно. Також куля відлетіла рикошетом і потрапила в гомілку 68-річному пенсіонеру.

"Постраждалих доправили в третю міську лікарню, - зазначив І.Дубницький, - двох вже оперують".

За попередніми даними правоохоронців, злочинців було двоє. Вони зайшли в магазин у темних окулярах і, погрожуючи зброєю, забрали близько 10 кг золота. На місці злочину в свій неробочий час виявився співробітник ДСО, який намагався їх переслідувати навіть після поранення в стегно.

Як повідомлялося, у вівторок близько 10.00 було пограбовано ювелірний магазин, розташований у центрі Кременчука. Чоловік склав награбоване в господарську сумку і пересідав із маршрутки в маршрутку. Угледівши міліціонерів, що переслідували його, чоловік дістав у маршрутці пістолет, вистрілив у підлогу і наказав водієві їхати. Серед пасажирів транспорту була маленька дитина.

Вийшовши з маршрутки, зловмисник почав відстрілюватися від правоохоронців. Наразі грабіжника затримано. На місці події працюють експерти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА