15:18 30.06.2015

Телеканал "Інтер" заявляє про продовження тиску на нього шляхом судових позовів

1 хв читати
Телеканал "Інтер" заявляє про продовження тиску на нього шляхом судових позовів

Телеканал "Інтер" заявляє про продовження тиску на нього, зокрема політичного, незважаючи на пролонгацію ліцензії на мовлення, шляхом низки судових позовів.

Згідно з повідомленням телеканалу, рішення про продовження ліцензії на право мовлення "Інтеру" було ухвалено на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 11 червня 2015 року, а сьогодні, 30 червня 2015 року, телеканал "Інтер" отримав безпосередньо саму ліцензію, яка надає йому право продовжити мовлення.

"Ми сподівалися, що продовження ліцензії на право мовлення поставить точку в усіх інспірованих скандалах навколо телеканалу "Інтер", які активно роздувалися впродовж останніх кількох місяців. Але політичний тиск на канал триває: тільки впродовж кількох останніх днів до Івано-Франківського окружного адміністративного суду було подано 15 позовів, метою яких, на думку каналу, є блокування його мовлення", - зазначено в повідомленні.

На думку телеканалу, це свідчить про те, що "рейдерська атака на телеканал "Інтер" триває".

"Ми бачимо в цих діях серйозну загрозу всім незаангажованим ЗМІ в Україні та розцінюємо такі дії як злочин проти свободи слова, системний наступ на незалежні засоби масової інформації та прямий шлях до жорсткої цензури й диктатури", - резюмує телеканал.

Як повідомлялося, телеканал "Інтер" у червні поточного року вже заявляв про тиск на нього з метою перешкоджання господарській діяльності за допомогою судових позовів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА