18:37 07.07.2015

Мінінформполітики через місяць представить медіа-платформу Ukraine Tomorrow

1 хв читати

Міністерство інформаційної політики планує представити мультимедійну платформу іномовлення на базі УТР, інформаційного агентства "Укрінформ" і телеканалу БТБ через місяць, заявив заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко.

"Це буде презентація не просто телеканалу іномовлення, а презентація медіаплатформи Ukraine Tomorrow, яка охопить кілька каналів комунікації і мета якої - доносити світу правду про Україну", - заявив заступник міністра у вівторок у Києві.

Він нагадав, що в понеділок було підписано два розпорядження Кабінету Міністрів про передачу в управління Мінінформполітики двох майнових комплексів - державній телерадіокомпанії "Всесвітня служба українського телебачення і радіо" (УТР), а також державного інформаційного агентства "Укрінформ".

За словами А.Біденка, згідно з практикою, що склалася, близько місяця піде на перереєстрацію юридичних осіб і їх переоформлення. Таким чином, Мінінформполітики через місяць зможе офіційно розпочати управління власністю цих майнових комплексів.

Він також повідомив, що міністерство має намір створити мультимедійну платформу на базі УТР, "Укрінформу" і об'єднати їх з телеканалом БТБ, який раніше був переданий в управління міністерства.

А.Біденко також повідомив, що зараз оголошено конкурс на заміщення посад, зокрема в "Укрінформі".

"Упродовж двох тижнів ми збираємо резюме й офіційно оголошуємо про їх розгляд. І тільки найкращі працюватимуть і в Ukraine Tomorrow, і в інформагентстві "Укрінформ", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА