09:33 27.07.2015

Голова КС України Баулін потрапив у ДТП і зараз перебуває в реанімації

2 хв читати
Голова КС України Баулін потрапив у ДТП і зараз перебуває в реанімації

Голова КС України Баулін потрапив у ДТП і зараз перебуває в реанімації

(додано текст після 3-го абз.)

Київ. 27 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін потрапив у ДТП у Полтавській області і зараз перебуває в лікарні, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі суду.

"Справді, Юрій Васильович потрапив в автомобільну аварію", - сказав співрозмовник агентства в понеділок вранці.

За даними прес-служби, Ю.Баулін наразі перебуває в реанімації в одній з лікарень Полтавської області. "Його стан стабільний, інших подробиць немає. Міліція проводить розслідування", - сказав співрозмовник агентства.

У свою чергу в МВС України агентству уточнили, що це службова машина глави КС. На момент ДТП він перебував на пасажирському сидінні. Внаслідок пригоди дістав травм, наразі перебуває в лікарні. "Черепно-мозкова травма, рвані рани голови та ніг. Перебуває в першій міській клінічній лікарні", - повідомив співрозмовник агентства.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше осіб).

Як повідомлялося, близько 20.00 у неділю, 26 липня, на 320 км автодороги "Київ-Харків" сталася автомобільна аварія, внаслідок якої загинули дві людини і четверо дістали травм різного ступеня тяжкості. "За попередньою інформацією, водій легковика марки "Toyota Camry" зіткнувся з автомобілем "Nissan". Внаслідок ДТП водій автомобіля "Nissan" та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів "Nissan" - травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля "Toyota Camry", - йдеться в повідомленні прес-служби УМВС України в Полтавській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА