10:26 28.07.2015

Під час обстрілу Широкиного травмований лідер патруля СММ ОБСЄ - звіт

1 хв читати
Під час обстрілу Широкиного травмований лідер патруля СММ ОБСЄ - звіт

Унаслідок обстрілу Широкиного, лідер патруля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зазнав травми уламком бетонного сміття, після чого спостерігачі залишили село.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ, оприлюдненому в понеділок.

Спостерігачі повідомляють, що об 11.15 вони на двох автомобілях увійшли в Широкине і поставили два наглядові пункти. Більше години після цього, вони фіксували низку пострілів, джерелом яких є автоматичний гранатомет і стрілецька зброя.

СММ інформує, що чула вихідні з півдня постріли зі снайперської зброї, після чого лідер патруля по радіо дав вказівку групі відійти.

"Також СММ бачила трьох чоловіків позаду будівлі за 50 м на північ від місцяперебування СММ. Звідти було чути постріли з гвинтівки. Через кілька секунд, стався вибух за п'ят метрів від лідера патруля СММ, якого збило з ніг бетонне сміття. Його шолом виявився пробитим", - йдеться в повідомленні.

Кілька хвилин потому, спостерігачі залишили район по дорозі, що веде до Маріуполя. Фельдшер, що входить до складу команди СММ, надав медичну допомогу постраждалому, якого згодом доставили в лікарню Маріуполя. Лідер патруля відбувся струсом мозку та забоєм правої ноги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА