15:13 01.08.2015

Екс-видавець "Вестей" повертається до Києва і має намір отримати повідомлення про підозру в справі проти нього

2 хв читати

Екс-керівник медіахолдингу "Вести Украина", колишній видавець газети "Вести" Ігор Гужва, підозрюваний в ухиленні від сплати податків, повідомив, що в суботу прибуває до Києва й отримає повідомлення про підозру.

"Отже, я сьогодні лечу до Києва (...) Я перебуваю в постійному контакті зі слідчим у моїй справі, і ми вже домовилися, що в суботу прямо з аеропорту я до нього приїду і отримаю горезвісну "підозру", - написав він на сторінці у Facebook у суботу.

Стосовно інформації про оголошення в розшук І.Гужва зазначив: "Це чергова спроба мене залякати і перешкодити поверненню в Україну, чого дуже бояться деякі впливові люди. Але хочу повідомити чітко і ясно - десь по норах ховатися не буду. Тобто, я не ховаюся, я завчасно попереджаю слідство про свої переміщення".

І.Гужва також нагадав, що його "хочуть зробити підозрюваним за статтею 212, частина 3 КК (ухилення від сплати податків), яку за "злочинної влади" декриміналізували - тобто за цією статтею не передбачено тримання під вартою, лише заставу".

Водночас він не виключив, що його можуть "відправити до в'язниці".

За словами І.Гужви, він прилітає в аеропорт "Бориспіль" у суботу і готовий там поспілкуватися з колегами зі ЗМІ.

Напередодні в українських ЗМІ з'явилася інформація про начебто оголошення І.Гужви в розшук у зв'язку з розслідуванням податківцями справи про несплату податків.

Цього тижня прес-служба холдингу "Вести Украина" повідомила, що видавець газети "Вести" І.Гужва залишив медіахолдинг і продав свою частку в ньому.

На сьогодні до складу холдингу входять телеканал UBR, радіостанція "Вести", щоденна газета "Вести" і сайт vesti-ukr.com, а також журнал "Вести. Репортер"

Офіційні права на всі активи нині належать Media Holding Vesti Ukraine (Кіпр).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА