09:38 03.08.2015

Бойовики зробили близько сотні обстрілів сил АТО за неділю, активізувалися на маріупольському напрямку - штаб

1 хв читати
Бойовики зробили близько сотні обстрілів сил АТО за неділю, активізувалися на маріупольському напрямку - штаб

Угруповання бойовиків і далі концентрують вогневу активність у районах Донецька і 2 серпня, з 18.00 до півночі двічі із 120-мм мінометів били по Пісках, Авдіївці, Опиному, а о 20.20 і о 21.50 вели вогонь з танка знову по селищу Піски, інформує прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу простежувалася певна активізація супротивника і на Маріупольському напрямку, де впродовж минулих кількох днів було затишшя. Близько 19.00 бойовики двічі із 120-мм мінометів обстріляли Новогригор’ївку. Також під мінометним вогнем забороненого калібру опинилися Старогнатівка і Богданівка. Продовжуючи тактику руйнування інфраструктури Донбасу, найманці з 21.30 і до 22.45 тричі били з 122-мм артилерії по житловій зоні селища Гранітного", - зазначено в повідомленні, оприлюдненому в понеділок уранці на сторінці прес-центру АТО.

Всього ж за минулу добу бойовики 99 разів порушили режим припинення вогню. "5 разів застосовували артилерію, 33 - міномети, 81 - гранатомети і стрілецьку зброю, 5 разів били з танка. У відповідь підрозділи сил АТО вели вогонь з озброєння, яке не заборонене мінськими домовленостями", - повідомляють у прес-центрі.

Як повідомлялося, в неділю увечері у штабі АТО інформували, що бойовики з півночі 2 серпня і до 18.00 завдали 51 вогневого удару по позиціях сил антитерористичної операції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА