12:21 11.08.2015

"Укртелеком" спільно з "ТриМоб" запускає послугу 3G-інтернету вартістю 20 грн/1Гб для абонентів фіксованого зв'язку

4 хв читати
"Укртелеком" спільно з "ТриМоб" запускає послугу 3G-інтернету вартістю 20 грн/1Гб для абонентів фіксованого зв'язку

ПАТ "Укртелеком" спільно зі своєю "дочкою" ТОВ "ТриМоб" запускає послугу 3G-інтернету для користувачів стаціонарного зв'язку, вартість якого 20 грн/1Гб на місяць, повідомив директор з розвитку масового сегменту "Укртелекому" Денис Захаренко.

Послуга буде доступна по всій Україні тільки для фізичних осіб - абонентів оператора, користувачів стаціонарного телефону, яких у оператора зараз налічується понад 6 млн.

"Перевага цієї пропозиції в її вартості. SIM-карта з 1 Гб "на борту", 20 грн з усіма податками. Новизна пропозиції в тому, що оплата буде додана в наш рахунок за домашній телефон, разом з іншими послугами, якими ви, можливо, користуєтеся від "Укртелекому". Таким чином, послуга надається за принципом постоплати", - сказав він у бліц-інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, можливість оплачувати послугу після споживання позбавить користувачів проблем, які виникають у пріпейд-абонентів.

"Наприклад, пріпейд-абонент може несподівано виявити, що гроші на рахунку закінчилися і починається пошук можливостей поповнити рахунок. Сам досвід користування пріпейд-абонентів, пов'язаний з оплатою, нарахуванням мегабайтів, закінченням, нотифікацією, знову оплатою - це складний процес", - зазначив Д.Захаренко.

Щоб підключити нову послугу, абонент може скористатися двома шляхами. По-перше, підключитися через центр обслуговування абонентів "Укртелекому", ідентифікувавши себе як власника телефонної лінії і придбавши SIM-карту "ТриМоб". По-друге, якщо абонент уже має пріпейд-карту "ТриМоб", він може подзвонити зі свого домашнього телефону на номер колл-центру і додати в автоматичному режимі до свого особового рахунку номер тримобівської картки. При цьому в компанії не бачать проблеми, якщо з телефону подзвонить хтось інший, хто має право доступу до телефонної лінії.

"Раз на місяць приходить від "Укртелекому" рахунок з максимальною деталізацією усіх послуг. Тобто якщо клієнт не згоден - він може подзвонити за тим самим номером і відписатися від послуги", - пояснив Д.Захаренко.

У випадку якщо абонентові буде недостатньо 1 Гб, компанія передбачила можливість купівлі додаткового трафіку.

"Перший гігабайт оплачується в щомісячному рахунку. Це і гарантія того, що якщо ви хочете рівно гігабайт і не хочете переплачувати, то просто оплачуєте рахунок і нічого понад міру. Якщо ви витратили трафік, то до нуля годин першого числа наступного місяця ваша картка просто "відпочиває". Якщо хочете більше - ще 20 грн за екстрагігабайти повинні вноситися на рахунок вже "Тримоб". Покладіть туди на рахунок 20 грн - ми їх знімемо і нарахуємо наступний гігабайт, покладете 40 грн - ми знімемо 20, покладемо гігабайт. Використовуєте гігабайт, знімемо ще 20 і покладемо гігабайт. Тобто не хочете переплачувати - не поповнюйте рахунок у "Тримоб", платіть лмше за квитанцією", - пояснив агентству директор з розвитку масового сегменту "Укртелекому".

Абонент "Укртелекому" має можливість активувати кілька таких sim-карт, які йтимуть як окремі послуги "Активація 1 Гб"

Відповідаючи на запитання про причини запуску послуги саме зараз, Д.Захаренко зазначив, що перше - це бум планшетів в Україні, якими, за даними GFK, користуються вже 6% домогосподарств України.

"А що потрібне на планшеті за наявності wifi удома? Невелика кількість мобільного Інтернету за дуже вигідною ціною", - сказав він.

Другою причиною він назвав частину нової стратегії "Укртелекому", який від запуску цієї послуги очікує популяризації послуг "ТриМоб" і збільшення кількості його абонентів.

"Ми чекаємо, що клієнти "Укртелекому" оцінять нові послуги компанії. Тобто - підтримка відносин з "Укртелекомом" - це можливість скористатися великою кількістю різних послуг, новими сервісами. Ми декларували раніше, що наша стратегія у сфері фіксованого зв'язку - це підвищення корисності. Саме тому ми надаємо 500 хвилин на місяць на міжміський зв'язок. Нова пропозиція - це додатковий крок, щоб продемонструвати, що наявність удома стаціонарного телефону - це зручно і вигідно", - пояснив Д.Захаренко.

Він також вважає, що запуск послуги допоможе зменшити відтік абонентів фіксованого зв'язку, який за підсумками першого півріччя поточного року становив кілька сотень тисяч абонентів.

Рекламу послуги "Укртелеком" планує "обкатати" спочатку в Києві, запустивши її в центрах обслуговування абонентів, а також у вигляді зовнішньої, радіо-реклами і реклами в інтернеті.

"Ви, напевно, бачили, що з'явилися борди, де написано "3 G за ціною чашки кави". "Ми стартуємо в Києві, готуємося, обкатуємо сервіс і далі дивимося - якщо наші канали дають змогу продавати більше, плавно збільшуватимемо кількість реклами. Те, що ця послуга матиме попит, у мене це не викликає сумніву", - повідомив Д.Захаренко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

Медійники закликають замінити Наталію Гуменюк: забороняє висвітлювати воєнні злочини РФ

Генпрокурор: У результаті дій агресора загинуло понад 12 тис. мирних українців, серед них 543 дитини

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

САП передала до суду справу депутата Одарченка, підозрюваного в підкупі голови Держагентства відновлення

Україна провела черговий раунд переговорів з Іспанією щодо безпекової угоди

Міністр військового кабінету Ізраїлю закликає запроваджувати санкції проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА