17:35 11.08.2015

У Бухаресті залишаються 15 постраждалих у ДТП українців, шестеро з них, як і раніше, в лікарні - МЗС України

1 хв читати
У Бухаресті залишаються 15 постраждалих у ДТП українців, шестеро з них, як і раніше, в лікарні - МЗС України

У Бухаресті залишаються 15 українців із числа постраждалих у ДТП минулої неділі, з яких шестеро потребують продовження лікування, дев'ять - виписані або готуються до виписки.

"Туроператор планує розмістити наших співвітчизників після виписки їх із лікарень у готелях Бухареста. 12 серпня п’ять осіб з числа постраждалих, які вже не потребують медичної допомоги, будуть доставлені в Україну автобусом, наданим туроператором", - йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ України, оприлюдненому у вівторок.

В українському зовнішньополітичному відомстві також поінформували, що тіла двох українців, загиблих у ДТП, доправлено в Україну до місць поховання.

"Посольство продовжує надавати постраждалим громадянам України, які залишаються на території Румунії, всю необхідну допомогу", - запевнили в МЗС.

Як повідомлялося, близько першої години ночі 9 серпня на трасі Констанца-Бухарест (Румунія), за 53 км від Бухареста, сталася ДТП з автобусом, що перевозив 51 громадянина України, зокрема щонайменше 25 дітей. Внаслідок аварії двоє громадян України загинуло, серед них - одна дитина. Ще 48 пасажирів дістали травм різного ступеня тяжкості й були доставлені до лікувальних закладів Румунії. Станом на понеділок, 10 серпня, 34 українців виписали з медзакладів і відправили на батьківщину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА