14:51 17.08.2015

Артистам, які поїхали на Koktebel Jazz Party, буде заборонено в'їзд в Україну - Кириленко

2 хв читати
Артистам, які поїхали на Koktebel Jazz Party, буде заборонено в'їзд в Україну - Кириленко

У зв'язку з намірами діячів культури - громадян іноземних держав відвідати окуповану територію АР Крим для участі у так званому Koktebel Jazz Party Міністерство культури України звертає увагу на те, що така поїздка не погоджена з українською стороною і призведе до заборони в'їзду на територію України.

"Прибуття іноземних діячів культури на цей захід матиме прямий наслідок у вигляді заборони їх в'їзду на територію України", - наводить прес-служба Мінкультури України слова віце-прем'єр-міністра - міністра культури В'ячеслава Кириленка в понеділок.

У Мінкультури нагадали, що в'їзд та виїзд на окуповану територію АР Крим здійснюється відповідно до Порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 р. №367. "У разі порушення встановленого порядку до порушників буде застосовано визначені законодавством України обмеження", - йдеться в повідомленні.

Водночас у Мінкультури України висловили вдячність за повагу до українського законодавства групі De Phazz та Артуро Сандовалу, які відмовилися від участі в так званому "Koktebel Jazz Party".

Серед заявлених учасників заходу, зазначили в українському міністерстві, окрім інших виконавців, також значаться співачка Лариса Доліна та гітарист Енвер Ізмайлов.

У Мінкультури України також нагадали, що справжній міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель-2015" відбудеться 23-30 серпня в селищі Затока Одеської області. "Участь у фестивалі, який відбудеться вже втринадцяте, візьмуть багато відомих музикантів з України, Європи та США", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА