17:12 14.09.2015

Заступником начальника департаменту патрульної служби МВС України став Жуков із позивним "Маршал"

1 хв читати
Заступником начальника департаменту патрульної служби МВС України став Жуков із позивним "Маршал"

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про призначення заступником начальника департаменту патрульної служби Міністерства внутрішніх справ України майора Євгена Жукова з позивним "Маршал", одного з "кіборгів"-захисників донецького аеропорту.

"Майора Євгена Жукова, більш відомого за позивним "Маршал", колишнього заступника командира одного з батальйонів 79-ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади, героїчного десантника та одного з "кіборгів" захисників донецького аеропорту, призначено заступником начальника департаменту патрульної служби МВС України", - написав глава МВС на сторінці у Facebook у понеділок.

Він також перерахував заслуги нового заступника начальника департаменту : "Кавалер ордену Богдан Хмельницького III ступеня. Із холодною головою і ясним розумом. З високим рівнем IQ. Чесний і непідкупний. Під час запеклих боїв за донецький аеропорт, який протримався довше ніж Сталінград, - 242 дні, Євген "Маршал" Жуков відзначився не тільки блискучою військовою вдачею, не тільки сміливістю та відвагою, не тільки бережливим ставленням до своїх людей, але й яскравим гумором".

За словами А.Авакова, саме Є.Жуков блискуче висміював у своїх відеороликах ватажків терористів за їхні "недолугі спроби взяти аеропорт".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА