18:58 18.09.2015

Змінити директора компанії-замовника будівництва клініки "Охматдит" просять 55 депутатів - звернення до прем'єра

2 хв читати
Змінити директора компанії-замовника будівництва клініки "Охматдит" просять 55 депутатів - звернення до прем'єра

Депутати різних фракцій парламенту просять прем'єр-міністра Арсенія Яценюка припинити повноваження директора держпідприємства "Укрмедпроектбуд", що виступає замовником будівництва клініки "Охматдит", Ірини Коваль і провести конкурсний відбір на заміщення посади директора держпідприємства.

"Ми, народні депутати, вимагаємо термінового усунення І.Коваль від керівництва держпідприємством "Укрмедпроектбуд" та розірвання контракту з нею, оскільки не вважаємо за можливе довірити їй розпорядження 500 млн грн, які у бюджетному році закладено на завершення будівництва лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит", - йдеться в депутатському зверненні на ім'я А.Яценюка та міністра охорони здоров'я, підписаному 55 депутатами, текст якого має агентство "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 22 квітня 2015 року затвердив передачу лікувально-діагностичного комплексу лікарні "Охматдит" зі сфери управління Нацагентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року на баланс Міністерства охорони здоров'я.

Окрім цього, уряд 22 квітня затвердив передачу цілісного майнового комплексу держпідприємства "Укрмедпроектбуд" зі сфери управління Нацагентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року та реалізації інфраструктурних проектів у сферу управління Міністерства охорони здоров'я.

Будівництво комплексу було призупинено з огляду на те, що Нацагентство, у сфері управління якого перебувало ДП "Укрмедпроектбуд", що здійснювало будівельні роботи, нині не функціонує.

На завершення будівництва лікувально-діагностичного комплексу в 2015 році в держбюджеті передбачено 500 млн грн.

На початку серпня 2015 р. держпідприємство "Укрмедпроектбуд" оголосило тендер із відбору генерального підрядника для завершення будівництва нового корпусу НДСЛ "Охматдит".

Розкриття тендерних пропозицій планувалося на 16 вересня, але його було скасовано через чергову скаргу учасника торгів "ОГМ Будсервіс" до Антимонопольного комітету України. Цю скаргу було подано після того, як АМКУ відхилив попереднє прохання "ОГМ Будсервіс", а "Укрмедпроектбуд" надав цій компанії можливість відвідати будівельний майданчик. Розкриття тендерних пропозицій перенесено на 17 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА