15:40 12.10.2015

Заступнику генпрокурора Каську невідомо, з чим пов'язана перевірка стосовно нього

1 хв читати
Заступнику генпрокурора Каську невідомо, з чим пов'язана перевірка стосовно нього

Заступнику генерального прокурора України Віталію Каську невідомо, з чим пов'язана перевірка, проведена щодо нього управлінням внутрішньої безпеки і захисту працівників прокуратури у зв'язку із зверненнями народних депутатів.

"Ви ж бачите на сайті Генпрокуратури, що перевірка не проводиться, але звернення депутатів перевіряються... останнім часом до таких речей я вже звик... Я не знаю, з чим це пов'язано, з діамантовими прокурорами або з чимось іншим. Це питання до тих, хто ініціює ці перевірки",- сказав В. Касько журналістам, коментуючи інформацію про нібито перевірку стосовно нього.

Як повідомлялося, управління внутрішньої безпеки і захисту працівників прокуратури спільно з іншими структурними підрозділами Генеральної прокуратури України проводить перевірка за депутатським зверненням Тетяни Чорновол та Віктора Кривенка щодо заступника генерального прокурора України В. Каська у справах екс-міністра екології та природних ресурсів України Миколи Злочевського та екс-керівника управління МВС України щодо повернення активів Олени Тищенко.

Водночас, Генеральна прокуратура спростувала інформацію, поширену ЗМІ з посиланням на народного депутата України з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергія Лещенка, про проведення службової перевірки щодо В. Каська за фактом розморожування у Великобританії $23 млн екс - міністра екології М. Злочевського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА