16:29 28.10.2015

До 15 листопада всі військовослужбовці в зоні АТО отримають нове зимове взуття – Полторак

2 хв читати
До 15 листопада всі військовослужбовці в зоні АТО отримають нове зимове взуття – Полторак

До 15 листопада всі військовослужбовці, зокрема й контрактники та мобілізовані під час четвертої та п'ятої хвиль мобілізації, що перебувають у зоні проведення антитерористичної операції на сході України, отримають нове зимове взуття, обіцяє міністр оборони України Степан Полторак.

"Зараз у нас є можливість видавати нове якісне взуття, і ми плануємо до 15 листопада, до серйозних морозів і зміни температурного режиму, видати нове взуття, незалежно від того, належить ця видача військовослужбовцю чи не належить, навіть наперед. Тому що здоров'я – це головне, і коли у нього будуть сухі ноги, звичайно, якість виконання завдань буде зовсім іншою", - сказав С. Полторак на брифінгу в Харкові.

За його словами, цього року, вперше за роки незалежності, військовослужбовцям не потрібно купувати собі форму. "Під час незалежності України практично настільки були мінімальними витрати на забезпечення Збройних сил, офіцери, контрактники, як правило, на жаль, всі ці роки купували форму собі самі. В цьому році вперше в історії ЗС України, ми повністю можемо забезпечити всіх контрактників, офіцерів, мобілізованих солдатів строкової служби формою одягу - їм не треба її купувати", - зазначив С. Полторак.

За його словами, на початок наступного, 2016 року буде також сформовано запас форми і взуття, необхідний для забезпечення додаткової кількості особового складу в разі загострення ситуації в зоні АТО.

У свою чергу начальник Центрального управління речового забезпечення Юрій Гусляков повідомив, що у відповідності з укладеними договорами вартість зимового взуття становить 1412 грн за пару, утеплених польових курток - 780-800 грн, утеплених штанів - 750 грн, теплої білизни - 160 грн, шапок-фесок – 115 грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У п'ятницю в Україні буде тепло і сухо, на півдні вдень до 26°, у Чернігівській та Сумській областях 15-20°

Сили оборони України покращили своє тактичне становище в районі Серебрянського лісництва - ОСУВ "Хортиця"

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ вживають заходів щодо стабілізації обстановки та повернення під контроль н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Укргідрометцентр попереджає про заморозки на ґрунті у східних регіонах 4 і 5 травня

Російський ракетний удар по Одесі знищив посилки на "Новій пошті" на 3 млн грн

Перший Саміт миру для України стане платформою, яка започаткує майбутній мирний процес, - пресслужба президента

У Запорізькій області на Великдень буде посилено заходи безпеки - голова ОВА

Половина енергетичної системи України пошкоджена - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА