13:12 31.10.2015

Корбана затримано, він може бути керівником організованого зочинного угруповання, він поки що не в статусі підозрюваного

1 хв читати
Корбана затримано, він може бути керівником організованого зочинного угруповання, він поки що не в статусі підозрюваного

В Генпрокуратурі та Службі безпеки України підтверджують інформацію про затримання колишнього заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації, Києва, що брав участь у виборах мера, від партії "УКРОП", Геннадія Корбана, який може бути керівником організованого злочинного угруповання (ОЗУ), і заявляє, що про підозру йому поки що не оголошено. Найближчим часом йому буде обрано запобіжний захід.

"Корбан наразі перебуває у правоохоронних органів. Думаю, що найближчим часом ми скажемо, який запобіжний захід буде обрано, але оскільки це вирішує суд, то потрібно дочекатися рішення суду", - сказала спікер СБУ Олена Гітлянська журналістам.

Прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко заявив: "Він офіційно затриманий, але враховуючи цю особу, його можливості, він поки що не є підозрюваним. Він тільки затриманий".

За словами прокурора, правоохоронні органи не говоритимуть про його місце перебування, тільки підтверджують факт затримання.

"Нині ми вивчаємо питання його безпосереднього керування цією злочинною організацією", - сказав В.Куценко.

Тобто, за його словами, правоохоронці перевіряють, чи є Г.Корбан організатором цьоого ОЗУ.

Окрім Г.Корбана, затримано інших людей, їхню кількість поки що не називають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА