16:28 05.11.2015

У Лукаш немає претензій до затримання її в Києві, відбуваються процесуальні дії для оформлення підозри

1 хв читати
У Лукаш немає претензій до затримання її в Києві, відбуваються процесуальні дії для оформлення підозри

У Службі безпеки України та в Генпрокуратурі заявляють, що у затриманої екс-міністра юстиції України Олени Лукаш немає претензій до правоохоронців стосовно затримання.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", під час брифінгу СБУ в четвер було продемонстровано відео, записане 5 листопада, в якому О.Лукаш повідомляє, що вона перебуває в Києві та разом зі співробітниками контррозвідки СБУ прямує для надання пояснень до Генпрокуратури. "Ніякого тиску на мене ніхто не чинив", - сказала вона.

При цьому, виходячи з відеоінформації, оприлюдненої журналістам, О.Лукаш також заявила, що у неї немає претензій до правоохоронців і її права не було порушено.

Прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко таким чином прокоментував це відео: "Як бачите, ніяких претензій до нашої правоохоронної системи з боку затриманої пані Лукаш нині немає".

"Нині відбуваються необхідні процесуальні дії. Зокрема пов'язані з необхідністю повідомлення про підозру пані Лукаш, окрім безпосередньо причетності її до злочинів режиму Януковича. Також нині у нас зібрана інформація, яка може підтверджувати здійснення О.Лукаш злочину за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (розкрадання коштів у особливо великих розмірах) та ст. 366 КК (службове підроблення)", - додав В.Куценко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА