15:01 12.11.2015

МОЗ України за результатами держзакупівель уклало угоди на 274 млн грн

2 хв читати
МОЗ України за результатами держзакупівель уклало угоди на 274 млн грн

Міністерство охорони здоров'я України за результатами проведених процедур централізованих закупівель лікарських засобів і виробів медичного призначення (ВМП) станом на 10 листопада уклало угоди на суму 274 млн грн.

Як повідомляє прес-служба відомства, загалом до цієї дати акцептовані пропозиції конкурсних торгів на суму близько 805 млн грн.

Крім того, Антимонопольний комітет України припинив низку закупівель на загальну суму 112 млн грн терміном до винесення ухвал за сімома скаргами від компаній.

За даними МОЗ, зокрема, завершено закупівлі за такими напрямками: закупівля медикаментів для лікування орфанних захворювань (хвороба Гоші, мукополісахаридоз, муковісцидоз, аутизм, нанізм, закупівля реактивів для проведення скринінгу новонароджених на фенілкетонурію і муковісцидоз і харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію), а також препаратів для лікування дорослих, хворих на гемофілію.

МОЗ зазначає, що загалом торги оголошено за такими програмами: "Репродуктивне здоров'я нації", "Централізовані заходи із запобігання і лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань", "Централізовані заходи з трансплантації", "Централізовані заходи розвитку донорства крові та її компонентів", "Централізовані заходи з розвитку системи надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю", "Централізовані заходи з надання допомоги хворим на цукровий діабет".

Крім того, оголошено закупівлі медикаментів і ВМП для лікування дорослих, хворих на гемофілію; для лікування хворих на розсіяний склероз; для лікування безпліддя жінок методами допоміжних репродуктивних технологій, а також бланків аркушів непрацездатності.

Загалом, за даними МОЗ, бюджетною програмою "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм і комплексних заходів програмного характеру" передбачено на закупівлю лікарських засобів і ВМП понад 3,68 млрд грн, з яких понад 1,483 млрд грн. на національні закупівлі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прикордонники вилучили скрипку Страдіварі на українсько-польському кордоні

Кемерон під час візиту до Києва розпочав переговори щодо 100-річного партнерства між Україною та Великою Британією

У вихідні в Україні буде тепло, у неділю в Києві та низці областей короткочасні дощі

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА