13:38 18.11.2015

Сорос інвестує в новий фонд прямих інвестицій під управлінням "Драгон Капітал"

2 хв читати
Сорос інвестує в новий фонд прямих інвестицій під управлінням "Драгон Капітал"

Приватний інвестиційний фонд Ukrainian Redevelopment Fund LP (URF), керований Soros Fund Management (SFM) в інтересах сім'ї Сороса, є одним з "якірних" інвесторів нового фонду прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund під управлінням компанії "Драгон Капітал" (Київ).

"URF і "Драгон Капітал" будуть якірними інвесторами, департамент прямих інвестицій компанії "Драгон Капітал" буде генеральним партнером фонду. Незабаром після першого закриття, яке очікується до кінця 2015 року, "Драгон Капітал" запропонує увійти в фонд іншим інвесторам", - повідомляється в прес-релізі "Драгон Капітал" у середу.

Згідно з ним , Dragon Capital New Ukraine Fund інвестуватиме в різні сектори української економіки, забезпечуючи підприємства фінансовою та управлінською підтримкою для підвищення ефективності, модернізації технологій, забезпечення довгострокового зростання. Він має намір зосередитися на наданні фінансування українським компаніям на етапі зростання.

"Ми вважаємо, що міжнародний приватний капітал в поєднанні з сильними місцевими управлінськими навичками сприятиме відновленню економіки України, принесе безсумнівну користь. Dragon Capital New Ukraine Fund має все для того, щоб стати одним з перших успішних прикладів на посткризовому ринку прямих інвестицій в Україні", - прокоментував угоду прес-секретар Soros Fund Management Майкл Вашон (Michael Vachon), слова якого наведено в прес-релізі.

У свою чергу, генеральний директор "Драгон Капітал" Томаш Фіала повідомив про намір інвесткомпанії інвестувати значну частину власних коштів у статутний капітал фонду.

"Ми вважаємо, що поточна економічна ситуація в Україні становить собою прекрасну можливість інвестувати в успішні місцеві підприємства за привабливою оцінкою. Ми впевнені, що наш дисциплінований і терплячий інвестиційний підхід стане буде запорукою успіху нових інвестиційних проектів. Ми прагнутиме до партнерства з компаніями, яким ми можемо допомогти у підвищенні операційної ефективності, зміцнення конкурентних позицій на ринку", - сказав він.

Заснована в 2000 році "Драгон Капітал" – одна з найбільших інвесткомпаній України. Працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, що надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Міноритарним пакетом "Драгон Капітал" із 2007 року володіє Goldman Sachs, один з найбільших світових банків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА