16:44 21.11.2015

Через загрозу теракту поліція Кривого Рогу просить городян за можливості не відвідувати масових заходів

1 хв читати
Через загрозу теракту поліція Кривого Рогу просить городян за можливості не відвідувати масових заходів

Поліція Кривого Рогу запобігла можливому теракту під час мітингу.

Як повідомляє Відділ комунікації ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області, близько 14.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що в урні навпроти виконкому міської ради в Кривому Розі є вибуховий пристрій.

На місце події виїхали вибухотехніки і понад 50 співробітників поліції. За попередніми даними, в урні лежав сміттєвий пакет з двома гранатами РГД-5 без запалів і цвяхи.

Поліція звертається до жителів міста з проханням за можливості не відвідувати масових заходів та місць масового скупчення людей.

Як повідомлялося, жителі Кривого Рогу, які не згодні з результатами виборів мера, встановили намети біля будівлі міської ради. Вони вимагають скасування рішення місцевої виборчої комісії, яка, не звернувши уваги на скарги про порушення на виборах мера Кривого Рогу та повідомлення про вкидання бюлетенів, оголосила переможцем на виборах мера Кривого Рогу кандидата від "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула.

Нардеп із фракції "Самопоміч" Семен Семенченко, що перебуває в Кривому Розі, заявив в ефірі каналу "112.Україна", що ветерани АТО одразу після повідомлення ізолювали урну і не підпускали до неї людей до приїзду вибухотехніків. Депутат назвав те, що сталося провокацією "бандитів з 90-років" і запевнив, що урни приберуть і в неділю ветерани АТО гарантуватимуть безпеку для проведення віче "За чесні вибори".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА