14:18 23.11.2015

Порошенко доручив Кабміну України тимчасово припинити вантажне авто- та залізничне сполучення з Кримом

1 хв читати
Порошенко доручив Кабміну України тимчасово припинити вантажне авто- та залізничне сполучення з Кримом

Президент України Петро Порошенко звернувся з листом до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, в якому запропонував невідкладно утворити робочу групу для всебічного аналізу питання припинення вантажного транспортного сполучення з тимчасово окупованим Кримом.

"Президент України Петро Порошенко звернувся з листом, в якому запропонував невідкладно утворити робочу групу для всебічного аналізу питання щодо припинення вантажного транспортного сполучення та припинення товарообігу з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим (в обидва напрями) та підготовки проекту відповідного рішення", - йдеться в повідомленні прес-служба президента в понеділок.

У листі президент також відзначає необхідність тимчасово припинити вантажне автомобільне і залізничне сполучення з Кримом до ухвалення остаточного рішення уряду з цього питання.

Президент у листі наголошує, що одним із пріоритетних завдань органів державної влади на сьогодні є визначення моделі подальших відносин із тимчасово окупованою територією Криму. "Останнім часом суттєво загострилося протистояння між громадськими активістами та окупаційною владою Криму. Порушено низку кримінальних справ проти ініціаторів торговельної блокади Криму. Ініціатори безстрокової акції блокування поставок українських товарів на Кримський півострів, яка розпочалася 20 вересня поточного року, вимагають повністю припинити торговельні відносини з окупованою територією", - зазначив П.Порошенко, аргументуючи необхідність припинення вантажного транспортного сполучення з Кримом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА