17:08 03.12.2015

Керівництво "Укртелефільму" надалі перешкоджає створенню суспільного мовця

1 хв читати
Керівництво "Укртелефільму" надалі перешкоджає створенню суспільного мовця

Керівництво державного підприємства "Укртелефільм" надалі перешкоджає створенню Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ), повідомив журналістам генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія в кулуарах конференції, присвяченої інформаційному суспільству в країні, в Києві в четвер.

За його словами, керівництво саботує юридичну процедуру приєднання підприємства до суспільного мовця, не даючи доступу керівництву НТКУ до документів "Укртелефільму".

З.Аласанія додав, що вже звертався до правоохоронних органів із цього питання, і висловив сподівання, що незабаром це питання буде вирішено.

Водночас голова Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення Олег Наливайко повідомив, що 16 грудня має бути завершено перший етап реорганізації - "буде передано передавальні акти".

НСТУ створюється на базі Національної телекомпанії України, а також Національної радіокомпанії України, державної ТРК "Культура", обласних державних телерадіокомпаній, Державної телерадіомовної компанії "Крим", державних організацій Київської державної регіональної ТРК, Севастопольської регіональної державної ТРК, Новгород-Сіверської регіональної державної ТРК "Сіверська", Криворізької регіональної державної телерадіокомпанії "Криворіжжя", Української студії телевізійних фільмів "Укртелефільм", які реорганізуються шляхом приєднання до Національної телекомпанії України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА