15:01 04.12.2015

Іслямов заявив про початок морської блокади й анонсував ще одну блокаду Криму

2 хв читати
Іслямов заявив про початок морської блокади й анонсував ще одну блокаду Криму

Координатор громадянської акції з блокади Криму, колишній віце-прем'єр уряду Криму Ленур Іслямов заявляє, що найближчим часом буде оприлюднено інформацію про нову блокаду півострова, повідомляє "Радіо Свобода".

"Між енергетичною і морською блокадою Криму буде ще одна блокада, і про неї скоро дізнаєтеся, зараз говорити не буду ", - сказав Л.Іслямов в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Він підтвердив, що після припинення постачань товарів, продуктів та електрики в Крим з материкової України розпочнеться "морська блокада" півострова, зокрема в районі Керченської переправи, що зв'язує Крим з РФ.

"Це вже військова операція, тому я не можу поки що про це говорити. Проте скажу, що морська блокада Криму вже почалася. Тому що турки, коли збили цей літак, який потрапив на їхню територію, вже здійснюють блокаду Босфору і Дарданелл. Залишається тільки Керченська протока, а ми вже нею займемося, вже зайнялися", - заявив Л.Іслямов.

Коментуючи арешт його майна в Криму, Л.Іслямов заявив, що це для нього "смішно, тому що нічого болючішого, ніж відібрання в мене Криму, зробити неможливо". "Я повернуся в Крим і все заберу", - додав він.

Л.Іслямов - власник кримськотатарського каналу АТR, транспортної компанії "СімСітіТранс", банку "Джаст Банк", магазинів з продажу техніки компанії Apple, колишній віце-прем'єр уряду Криму.

У жовтні 2015 року управління ФСБ РФ в окупованому Криму відкрило справу щодо Л.Іслямова. Суд заарештував його майно на півострові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

У РФ змінюють імена депортованим з України дітям, що ускладнює їх репатріацію - ISW

У Києві розпочато демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою "Свободи українського народу" - КМДА

Інформація про другого загиблого в Харкові не підтвердилася, у місті 7 поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА