18:10 10.12.2015

Люди у балаклавах учинили опір правоохоронцям, що здійснюють обшук у ПАТ структури Мінагрополітики

1 хв читати
Люди у балаклавах учинили опір правоохоронцям, що здійснюють обшук у ПАТ структури Мінагрополітики

Під час обшуків у приміщеннях публічного акціонерного товариства, яке входить до сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства України, люди у балаклавах застосували силу до правоохоронців, що здійснюють спецоперацію.

"Управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління спільно з Головним управлінням боротьби з корупцією та оргзлочинністю СБУ у рамках розслідування кримінального провадження за фактом заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах одним із публічних акціонерних товариств, яке входить до сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства України, проведено спецоперацію, під час якої... вилучено документи, які підтверджують вчинення злочину, а також грошові кошти в сумі понад 5 млн грн у національній та іноземній валюті", - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України в четвер.

За інформацією прес-служби, під час спецоперації на слідчих Генпрокуратури та співробітників СБУ "було здійснено напад та застосовано насильство з боку осіб, частина з яких була одягнута в балаклави".

"Правопорушників встановлено, за фактами хуліганства та насильства щодо працівників правоохоронних органів внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове слідство", - інформують у Генпрокуратурі.

У відомстві також запевняють, що Генпрокуратура принципово реагуватиме на всі випадки протиправного втручання в діяльність правоохоронних органів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА