15:36 18.12.2015

Авіакомпанія Yanair має намір у літній навігації запустити рейси до Тель-Авіва та Єревана

2 хв читати
Авіакомпанія Yanair має намір у літній навігації запустити рейси до Тель-Авіва та Єревана

Авіакомпанія Yanair (Житомир) має намір у літній навігації 2016 року запустити регулярні рейси з Києва до Тель-Авіва та Єревана.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" комерційний директор авіаперевізника Артем Шахов, рейси до Єревана планується запустити у квітні, до Тель-Авіва - у квітні – на початку травня.

Крім того, в літній навігації компанія планує збільшити частоту рейсів до Батумі до семи на тиждень, до Тбілісі - до п'яти на тиждень.

За словами комерційного директора компанії, в період зимової навігації 2015-2016 рр. Yanair не має наміру запускати нових рейсів, а виконуватиме польоти за діючими маршрутами.

Крім того, працює чартерна програма, зокрема, до Фінляндії, виконуватимуться разові чартери, до Словаччини, Польщі, Болгарії та інших країн.

Крім того, компанія забезпечує рейси для провідних футбольних клубів України, зокрема для польотів на спортивні збори.

А.Шахов також повідомив, що в період зимової навігації компанія виконує польоти на двох літаках Boeing-737-300 та 737-400, що базуються в Києві.

Він додав, що парк літаків компанії складається з семи бортів, проте частина з них на сьогодні працює за кордоном, перебуваючи в мокрому лізингу.

У період літньої навігації флот, задіяний у власних перевезеннях, компанія має намір довести до чотирьох або, ймовірно, шести бортів.

Компанію Yanair (ТОВ "Янейр ЛТД".) зареєстровано 15 червня 2012 року в Житомирі. Базується в міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни). У липні 2013 року отримала сертифікат на реалізацію діяльності.

Флот компанії нараховує два літаки Saab 340, три літаки Airbus A320, один Boeing 737-300 та один Boeing 737-400.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА