15:59 24.12.2015

Тягнибок дав свідчення Генпрокуратурі у справі про розстріли на Майдані

2 хв читати
Тягнибок дав свідчення Генпрокуратурі у справі про розстріли на Майдані

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок дав свідчення Генеральній прокуратурі України у справі після розстрілів на вул. Інститутській у лютому 2014 року.

"Особливо їх цікавили власне події розстрілу 18-20 чисел, їх також цікавили деталі переговорів тоді делегації від Майдану в моїй особі, Яценюка (нині - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк) і Кличка (нині - мер Києва Віталій Кличко - ІФ) з Януковичем (екс-президент України Віктор Янукович - ІФ) і людьми, що проводили ці переговори", - сказав О. Тягнибок журналістам в четвер у Києві по закінченні допиту.

За його словами, допит тривав 4 години. "Якщо вони усіх так допитуватимуть детально і скрупульозно, як допитували мене, то, може, на якусь істину вони і вийдуть, врешті-решт. У мене є надія, що рано чи пізно справа про розстріли на Майдані буде доведена до логічного завершення і винні будуть встановлені та покарані", - заявив О. Тягнибок.

Він зазначив, що завжди готовий приходити на допити, і "якщо наші (членів "Свободи" - ІФ) свідчення допоможуть у розслідуванні цієї справи, то ми будемо тільки ради".

"До речі, дуже багато уваги приділялося - і я про це говорив, і вони також про це запитували - про можливу участь російських спецслужб у розстрілах на Майдані, так що слідство десь працює також у цьому напрямку", - розповів О. Тягнибок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА