18:41 28.12.2015

Порошенко підписав закон про іномовлення

2 хв читати
Порошенко підписав закон про іномовлення

Президент України Петро Порошенко підписав закон України № 856-VIII "Про систему іномовлення України", повідомила в понеділок прес-служба глави Української держави.

"Сьогодні в умовах гібридної війни це – питання виживання нашої країни, питання ефективної протидії пропагандистській роботі, що здійснюють проти нашої країни пропагандистами країни-агресора, яка витрачає десятки і сотні мільйонів", – цитує прес-служба П. Порошенко.

За словами президента України, основним критерієм роботи іномовлення має бути об'єктивність подання інформації про ситуацію в Україні, впровадження реформ, оборонна політика держави.

"Саме це має бути критерієм ефективності інформаційної політики. Ми не повинні копіювати пропагандистські методи країни-агресора. Навпаки – наші журналісти мають доносити правду про війну в Україні і тим самим завойовувати довіру на відміну від пропагандистів", – наголосив президент.

Глави Української держави подякував усім, хто долучився до підготовки закону, народним депутатам і Міністерству інформаційної політики.

У свою чергу міністр інформаційної політики Юрій Стець запевнив П. Порошенка, що через два місяці буде завершена реформа іномовлення в Україні.

"Україна має знати не лише як про країну, в якій зараз є велика кількість проблем, але і про її історію, культуру, привабливості, хорошого інвестиційного клімату, можливості туризму, і про те, що тут живуть добрі і хороші люди", – сказав Ю. Стець.

Крім цього, під час розмови президент України також наголосив на необхідності відновлення українського мовлення у звільнених від окупації районах Донбасу, донесення правди про ситуацію на окупованих територіях, і розбудови для цього відповідної інформаційної мережі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА