11:57 31.12.2015

Ліміт Криму знижено до 700 МВт через припинення подачі електроенергії з України

1 хв читати
Ліміт Криму знижено до 700 МВт через припинення подачі електроенергії з України

Ліміт електроенергії, виділеної Криму на сьогодні, становить 700 мегават, повідомила "міністр палива та енергетики" регіону Світлана Бородуліна.

"Наш із вами ліміт на сьогодні становить 700 мегават. У нас з'явилася додатково станція МГТЕС (її привезли в середині грудня з Владивостока - ІФ) 20 мегават і додалося перетікання з Тамані 40 мегават", - сказала С.Бородуліна в четвер уранці на засіданні штабу з ліквідації НС у Криму.

Раніше, коли ЛЕП "Каховка-Титан" - єдина з чотирьох українських ЛЕП, що постачають світло до Криму, була в роботі, показники коливалися від 950 мегават до 1 гігавата.

"Режим НС зберігається, нічого незвичайного немає", - сказав на засіданні "глава" Криму Сергій Аксьонов.

Крим здійснює роботи у своїй енергомережі, необхідні для забезпечення безперебійної подачі електроенергії на всій території республіки, заявив С.Аксьонов.

Електроопора лінії електропередачі "Каховка-Титан", що постачає електроенергію з України до Криму, рухнула, і в ніч на четвер здійснити детальний огляд не вдалося, заявку на роботи подано на сьогодні, повідомив прес-секретар компанії "Укренерго" Зиновій Буцьо. Українські енергетики вирішуватимуть, як усувати пошкодження: або ремонтувати, або міняти опору.

ВАТ "Інтер РАО" і "Укрінтеренерго" наприкінці грудня 2014 року підписали два контракти на постачання електроенергії з Росії в Україну і з України в Крим. Обидва дійсні до кінця 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА