13:22 07.01.2016

Компанія "Кока-кола" офіційно вибачилася за інцидент із картою Росії

1 хв читати
Компанія "Кока-кола" офіційно вибачилася за інцидент із картою Росії

Компанія Coca-Cola принесла офіційні вибачення за публікацію російським представництвом компанії карти Росії з незаконно окупованим Кримом.

"6 січня 2016 року у Посольстві України в США відбулася зустріч із керівником вашингтонського офісу "Кока-Коли" К.Ірвін, під час якої вона принесла офіційні вибачення за непорозуміння, що виникло у зв'язку з публікацією російським представництвом компанії карти Росії з незаконно окупованим Кримом", - повідомило посольство України в США в четвер вночі на своїй сторінці у "Фейсбук".

Також Кейт Ірвін передала листа від старшого віце-президента компанії Coca-Cola Клайда Таггла на ім'я посла України в США Валерія Чалого з вибаченнями за вказану публікацію, зміст якої був підготовлений незалежним агентством без відома і згоди компанії, але за яку вона бере на себе повну відповідальність.

У листі зазначено, що компанія негайно вилучила згадану публікацію, щойно отримала інформацію про цю ситуацію.

Копія листа також опублікована в повідомленні посольства.

Як повідомлялося в середу, реагуючи на інцидент, запорізькі депутати підготували судовий позов про захист честі, гідності і ділової репутації та стягнення морального збитку в сумі 1 млн грн проти компанії Coca-Сola як "порушника норм міжнародного права".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА