15:41 11.01.2016

Загиблий у Козелецькому районі місцевий житель збирав брухт на полігоні навчального центру "Десна"

2 хв читати
Загиблий у Козелецькому районі місцевий житель збирав брухт на полігоні навчального центру "Десна"

Загиблий і постраждалий у неділю жителі Козелецького району Чернігівської області збирали брухт на полігоні 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України "Десна", повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції Чернігівської області в понеділок.

"Поліцейські встановили, що вранці 10 січня двоє жителів Козелецького району на автомобілі ВАЗ-2103 прибули на полігон 169-го навчального центру ЗСУ, де збирали боєприпаси, які планували здати на брухт. Приблизно о 12:30 один зі снарядів здетонував на відстані близько 20 метрів від автомобіля, коли один із чоловіків ніс боєприпас до автомобіля. Унаслідок вибуху один чоловік помер на місці, інший дістав осколкового проникального поранення грудної клітки, його доправлено до Козелецької центральної районної лікарні", - йдеться в повідомленні.

По допомогу до медиків звернувся постраждалий, житель м. Остер. Під час огляду місця події поліцейські виявили в автомобілі постраждалих залишки дев'яти 125-мм танкових снарядів.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває слідство.

Як повідомлялося, раніше Управління ДСНС в Чернігівській області повідомило, що між с. Лошакова Гута та с. Косачівка Козелецького району Чернігівської області два 58-річні місцеві жителі підірвалися на невідомому вибухонебезпечному предметі, один із них, житель с. Лошакова Гута, загинув на місці, іншого, жителя м. Остер, госпіталізували.

На схід від сіл Лошакова Гута та Косачівка розміщуються полігони 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України "Десна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА