19:58 12.01.2016

Експертиза не виявила втручання в автоматизований розподіл справи за скаргою адвоката Корбана

1 хв читати

Експертиза не виявила ознак втручання в автоматизований розподіл серед суддів апеляційної скарги на рішення суду про арешт лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Як повідомляється у вівторок на сайті Генпрокуратури, експертиза комп'ютерної техніки та програмних продуктів ознак втручання в автоматизований розподіл зазначеної справи Апеляційного суду міста Києва не виявила.

У прес-службі нагадали, що слідчі Генпрокуратури здійснюють досудове розслідування за фактом можливого незаконного втручання в роботу автоматизованої системи розподілу справ між суддями Апеляційного суду.

Як повідомлялося, 5 січня Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції захисту Г.Корбана на обраний йому запобіжний захід у вигляді арешту на 13 січня.

Захисники підозрюваного припустили, що мало місце втручання в автоматизовану систему документообігу суду під час розподілу справи Г.Корбана, у зв'язку з чим вони заявили про відвід головуючому судді Денису Масенку.

Вислухавши клопотання, Д.Масенко заявив, що потрібен час для з'ясування, чи було втручання в систему, й оголосив перерву.

Генеральний прокурор України Віктор Шокін 5 січня 2016 р. доручив внести до ЄРДР відомості за результатами розгляду звернення голови Апеляційного суду Києва щодо перевірки законності проведення автоматичного розподілу апеляційної скарги на рішення Дніпровського районного суду про арешт Г.Корбана.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА