11:43 14.01.2016

Одеська ОДА і митниця почали роботи зі збільшення потужності пункту пропуску в невизнане Придністров'я

1 хв читати
Одеська ОДА і митниця почали роботи зі збільшення потужності пункту пропуску в невизнане Придністров'я

Одеська обласна державна адміністрація (ОДА) та Одеська митниця почали роботи зі збільшення пропускної спроможності пункту пропуску "Кучургани" в невизнане Придністров'я.

"Вчора в "Кучургані" ми побачили ці залізяки, які стоять там з 1992 року. Сьогодні ми їх спиляли, і я дав розпорядження замість них поставити там нові будки для прикордонників і митників, щоб розвантажити черги. Сподіваюся, ці служби додадуть і співробітників, щоб у години пік уникнути довгих черг. Також почали будувати нові додаткові туалети і укриття для людей, що стане прихистком від дощу і снігу. Це маленька, але дуже потрібна справа для тих, хто щодня перетинає кордон", - написав глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці у Facebook.

Аналогічне повідомлення опублікувала начальник Одеської митниці Юлія Марушевська. Нікому не потрібні залізяки", як пояснили агентству "Інтерфакс-Україна" співробітники Держприкордонслужби, – це оглядові рампи для вантажних автомобілів.

Пункт пропуску "Кучурган" розташований у Роздільнянському районі Одеської області на кордоні з невизнаною Придністровською Молдавською республікою. Через пункт пропуску здійснюється автомобільне пасажирське і вантажне сполучення.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА