12:33 15.01.2016

Поліція шукає невідомих, які пошкодили авто нардепа Рибалки

2 хв читати
Поліція шукає невідомих, які пошкодили авто нардепа Рибалки

Поліція Києва розшукує двох зловмисників, які пошкодили автомобіль народного депутата України Сергія Рибалки (фракція Радикальної партії Олега Ляшка).

Як повідомляє в п'ятницю відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Києві, інцидент стався близько 21.30 в четвер, 14 січня, в Печерському районі столиці.

Слідчо-оперативні групи Печерського райуправління і Головного управління поліції Києва, що прибули на місце, встановили, що народний депутат виїжджав на автомобілі Range Rover від спортивно-оздоровчого комплексу.

"Двоє невідомих кинули в авто дві півкілограмові гирі, в результаті було пошкоджено лобове і переднє пасажирське скло транспортного засобу. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Зловмисники з місця події втекли", - зазначено в повідомленні.

Правоохоронці з'ясовують, чи є поблизу місця інциденту камери відеоспостереження.

Відомості про подію зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Зусилля поліції спрямовані на встановлення особи зловмисників і мотивів здійснення правопорушення.

Раніше депутат С.Рибалка заявив про цей напад і назвав передбачуваного замовника замаху.

"Щодонападу на мене. Політичну версію не виключаю. Але насамперед підозра падає на мого колишнього тестя Буткевича", - написав він на сторінці у Фейсбук у п'ятницю уранці.

За словами депутата, за останні місяці його колишній тесть "надзвичайно активізував тиск на мене і нашу сімейну корпорацію по всіх фронтах". С.Рибалка стверджує, що були підключені "корумповані силовики, передусім прокуратура", за його словами, проводилися незаконні обшуки в усіх офісах групи компаній S.Group, яка належить його сім'ї.

Він також заявив про залякування з боку співробітників прокуратури: "Працівники прокуратури грубо втрутилися в судовий процес і незаконно вилучили справу з Київського апеляційного господарського суду. Вони залякують членів моєї сім'ї, працівників наших компаній, адвокатів і навіть суддів. Вони погрожували суддям, що у разі непокори "знайдуть" у них наркотики. Вони прослуховують наші телефони і продовжують стеження. Тож це найочевидніша версія".

С.Рибалка не виключає й інших варіантів. "Адже усі дії дніпропетровських прокурорів, очевидно, санкціоновані з Києва. І тут вже однозначно працюють політичні мотиви. Найближчим часом можливе переформатування уряду, мають відбутися інші принципові голосування, зокрема щодо змін до Конституції. Тож таким чином можуть намагатися залякувати всю фракцію Радикальної партії", - висунув версію нардеп.

Як повідомлялося, в жовтні 2014 року група компаній, що входять до S.Group (засновник - С.Рибалка), звернулася до Господарського суду Києва з позовами до "АТБ-маркет" (співвласник - Геннадій Буткевич) з метою стягнення заборгованості за поставлений товар, а також накладання штрафних санкцій за несвоєчасне виконання грошових зобов'язань на загальну суму 42 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА